Teori: 29 lektioner

Teorien foregår i mit hjem, og derfor vil du opleve en hyggelig og afslappet atmosfære til teori.

Første gang du kommer til teori, starter vi med at gennemgå de papirer der skal bruges for at du kan få dit kørekort. Hvis du har en lægeerklæring eller førstehjælp, så tager du det med og aflevere det til mig.
Du får udleveret en kode til teoriundervisning, som virker i 4 måneder. Så kan du øve ekstra hjemme på teorien og på teoriprøver.

De 29 lektioner ligger over 8 gange teori, vi starter kl. 18.30 hver uge, og er færdig mellem kl. 21.00 og 22.00. Teorien er via tavle undervisning og dialog. Vi slutter med en teoriprøve hver gang, hvor vi går prøven igennem, og i har mulighed for at stille spørgsmål.

Der er altid sodavand og slik til hver teori. Den 8 og sidste gang teori, giver jeg pizza.

Manøvrebanen: 4 lektioner

På manøvrebanen (kravlegård) underviser jeg dig i hvordan bilen virker og hvilke øvelser du skal igennem. Jeg bruger Fredericia køreteknisk anlæg. (Selvrisiko 4000kr.) Vi skal være på banen i 3,5 time. Der er en halv times pause, hvor jeg medbringer lidt kage og sodavand. Hvis man ønsker andet, må man selv medbringe det.

Glatbane: 4 lektioner

Du vil få udleveret nogle sikkerhedsregler som skal læses grundigt igennem og overholdes. Du bliver undervist i kørsel på tør vej og senere på våd vej, samt hvordan du kontrollerer bilen ved udskridninger. Der vil være en pause, hvor du kan medbringe mad og drikke.
Jeg bruger Fredericia køreteknisk anlæg. (Selvrisiko 4000kr.)

Kørsel på vej: 16 lektioner

Når du skal på vejen første gang, er det almindeligt at man er spændt og måske lidt nervøs, jeg er lige ved siden af dig, og hjælper dig i gang, samt forklare dig hvad du skal gøre, og hvorfor bilen gør som den gør. De følgende gange forlanger jeg mere og mere af dig, men i et tempo hvor du kan være med.
1 gang kører vi ud på landet
2 gang kører vi også på landet og lidt større veje
3 gang kører vi i Middelfart
4 gang kører vi i Middelfart
5 gang Motorvej
6 gang Fredericia
7 Mørkekørsel (foregår 1 time efter solnedgang)
8 Leger vi køreprøve
Efterfølgende kørsel vil være individuelt.
Alle kørsler skal udføres til en vis tilfredsstillelse, ellers er vi nød til ekstra køretimer.( 500kr. pr. lektion)

Tysklandstur:

Når du skal køre på motorvej og hvis det har din interesse vil jeg forsøge at aftale med 2 – 3 elever at vi tager en tur til Tyskland, i så fald vil turen tage ca. 4½ – 6 timer afhængig af antal af pers. Hvis du ikke er interesseret i Tysklandstur, tager vi motorvejen til Odense, og i nærområdet.

Transport:

Teoritimer og teoriprøver skal du selv sørge for transporten til og fra. Banekørsel, kørsel på vej og køreprøve henter og bringer jeg dig.

Kommunikation:

Du er altid velkommen til at ringe eller sms i hverdage mellem kl. 8.00 og 22.00

Tlf. 26 81 17 88

Tilmeld dig holdstart allerede i dag

Vælg en dato fra listen her under

    Inden for 24 timer kommer der en bekræftelse på tilmeldingen, ellers kontakt igen.